2023-02-02 398 views
#confidante_foodblog灣仔覓食涼拌手撕雞飯+胡麻醬 $35(學生價)送紙包飲品一包味道:🌟🌟🌟🌟回頭:🌟🌟🌟🌟一拎上手feel到個飯盒好重,打開左個飯盒之後,真係好足料。🫶🏻完全唔使驚唔夠飽,如果仲係唔夠飽嘅,舖頭係有提供到免費加大個飯架~🫣呢個價錢仲送埋嘢飲真係冇嘢好挑剔,啲雞雖然唔係嫩,但一定唔係嚡!好難得喺學校附近,搵到間唔伏又抵食。佢哋邊食邊讚,都話會再幫襯!🪬服務態度 :🌟🌟🌟🌟🌟好值得一提嘅係今日我同同學去買飯嗰陣時,本來老闆係唔知我哋其中一個同學係學生,所以開頭係收咗$40。事後佢知道我哋係學生之後,即刻俾返$5佢。真係好老實!環境:🌟🌟🌟🌟
#confidante_foodblog灣仔覓食

涼拌手撕雞飯+胡麻醬 $35(學生價)送紙包飲品一包