2023-07-05 54 views
📍今次嚟咗灣仔呢間西班牙菜小店食飯,環境比較細,但係坐得都好舒服,傾足成晚計都得!🍴炒墨魚 $88 嚟到就叫咗taps食咗先,非常喜歡呢個炒墨魚,炒得軟熟,再加埋橄欖油嘅香味配合得好好。🍴香煎牛舌 $78牛舌厚切再煎到脆身,但入面仍保持軟嫩多汁,再加上面頭嘅炸木魚碎好正,三舊真係唔夠我哋食!🍴西班牙海鮮飯 $328個飯足夠2-3人食,除咗蝦肉、帶子、青口,仲有原隻魷魚!店員提我哋記得要加埋檸檬汁,咁樣可以更加調到海鮮嘅鮮味。個飯加咗唔少西班牙腸同雜菜好足料。🍴Estrella Damm Lemon Beer $28 /Jack Daniel's Cola $38兩支啤酒都配上兩種啤酒嘅杯墊,其中lemon beer我哋都極力推薦,個味道真係清新,而且冇苦澀感,平時唔飲開啤酒嘅人都可飲得!

🍴炒墨魚 $88

🍴香煎牛舌 $78