2018-07-03
高溫持續, 一杯純天然嘅冰凍果汁比任何飲品都更吸引人, 難怪呢間果汁店人氣咁旺。店內放滿各種新鮮水果。不過入到嚟, 出奇地係聞到陣陣烘焙香氣!原來咁啱有曲奇新鮮出爐!呢度除咗飲品之外, 仲有自家製brownies, pastry & cookies. 我同朋友一人叫咗杯飲品, 另加brownie & chocolate danish。S05 Football Fever $55 (前)混合香蕉、芒果、橙 & 士多啤梨天然甜酸味平衡得宜, 冰粒打得微細, 入口即溶, 馬上降溫!J06 Racquet Hitter $55 (後)混合芒果、熱情果、菠蘿 & 檸檬充滿水果香氣, 酸酸地夠醒神, 想refresh下就要揀佢啦。Brownie係我必點之選!朱古力味特濃, 表層脆皮, 下層軟滑香濃, 仲混合咗唔少nuts, 層次豐富, 讓人難以忘懷。
店內放滿各種新鮮水果。
S05 Football Fever $55 (前)
混合香蕉、芒果、橙 & 士多啤梨
J06 Racquet Hitter $55 (後)
混合芒果、熱情果、菠蘿 & 檸檬