2022-06-28 71 views
餐廳位置旺中帶靜,地鐵站行過去都唔算遠,閒日下晝去食唔算多人,所以唔會有焗促感,閨蜜知己兩小口都可以享受到放鬆既時光☺️👭👫👬Latte Tiramisu底係latte 杯面放左一塊平時做tiramisu既手指餅,再淋左d cream同可可粉,店員建議可幾餅乾滲落latte或者分開食都得,我就分開左食,當多個小甜品😝自家製蟹餅配太陽蛋牛窩夫用料十足蟹餅,一咬一絲絲蟹肉係入面,絕對唔係坊間既蟹味餅😅下次黎想叫埋蟹餅做小食,佐酒一流另外牛窩夫口感酥軟,濃郁牛油香味,再配上蟹肉既鮮味,非常合襯!甜蕃薯條配肉桂蜜糖醬相對前面兩款,呢碟就失色少少🙈蕃薯條較淡味,醬汁既肉桂蜜糖味都唔算太突出

甜蕃薯條配肉桂蜜糖醬