2023-08-06 49 views
招牌菜 - 火山🌋排骨果然名不虛傳🤭非常壯觀😍 個形狀就好似一個火山咁有三四條大肋骨組成😃 淨係賣相已經非常吸引, 外面再配上青辣椒芫荽醬😉 酸酸辣辣非常惹味啊❣️ 肉質亦鮮嫩多汁🤝 係首推必點菜色🛎️另外我地仲叫左💛泰式海南雞🐣小朋友最愛🤭 雞肉非常嫩口🤤 全碟都差唔多比3歲大囡一個人食晒😂😂 佢食得勁滋味💕 係咁話好好食🤤🩵泰式辣辣鳳爪沙律🥗每次食泰菜都必點鳳爪, 喜歡凍凍地酸酸甜甜既感覺☺️ 今次鳳爪都超級入味😆 仲幾辣吓🤪 岩晒喜歡食辣既朋友仔💜蟹肉炒飯細囡就喜歡食炒飯😚 訓醒覺之後就即刻食左成碗飯❣️ 炒飯夠乾身🤝 有鑊氣, 食落亦都覺得好美味可口😚💚蒜蓉炒通菜用蒜蓉炒通菜係我既最愛, 通菜爽口加埋蒜蓉非要入味🤪 食完肉類都要加番碟菜均衡飲食啊🤭🧡賣相碟碟都勁靚🧡

另外我地仲叫左
💛泰式海南雞🐣