2021-05-25 472 views
近排見到呢間餐廳幾出名 而啲嘢食都幾吸引😍所以笑唔停同講唔停都急不及待去左試😋 間餐廳比較細 但個感覺都幾舒服幾有feel❤️ 而今次我地就試左三款bagel同埋兩杯野飲😬除左餡之外 呢到連bagel嘅款都有得揀 包括blueberry, cheese, sesame, poppy, wheat🤤超級多選擇👍🏻芝左線 $50呢個bagel嘅餡係非常之豐富😍有三種cheese🤤Jack cheese, Cheddar, Swiss cheese🧀 真係好正❤️而其他餡料包括tomato, sun fried tomato, mushroom同埋cucumber🤓 呢幾樣嘢夾埋有少少似漢堡包🍔好得意🤤食完好滿足🥰而bagel就揀左藍莓味 甜甜地 意外地幾夾🙈💕但係bagel就比較硬🤔煙三文魚bagel $58呢個bagel嘅配搭好正好好味🤤cream cheese同煙三文魚本身以為會鹹🤫但原來好好味好香❤️再加埋d番茄、火箭菜、青瓜等等嘅餡🤤真係好好食🥰 而個bagel我地揀左芝士味黎 芝士味好香 但都係偏硬🤔Smoked Pork Ribs Bagel $88呢一款講唔停同笑唔停都好鐘意🥰首先

芝左線 $50

煙三文魚bagel $58

Smoked Pork Ribs Bagel $88
呢一款講唔停同笑唔停都好鐘意🥰首先佢十分之足料🥳啲pork ribs係多到食嗰陣跌唒出嚟😝而調味方面 佢用咗燒烤醬🍖好值得讚嘅係啲汁多得嚟又唔會過鹹👅中間亦都夾咗啲青瓜同蕃茄🥒🍅令到成個包食落Fresh D冇咁寡☘️再加埋水牛芝士🧀同蛋一齊食簡直係Perfect池🤤

而飲品方面 我地就揀左一杯比較fresh嘅smoothie同埋一杯好靚嘅latte🤓

Berry Blast 跟餐+$22
呢杯smoothie隻色幾靚😍而且味道好清新🙈入面有blue berries, black berries同埋banana🤓 味道酸酸甜甜🤤仲要好夠凍 夏天飲真係好爽💕🥰 幾推薦大家試下👍🏻

Tiramisu Latte(hot) 跟餐+$18
呢杯latte就反而有少少失望🤔無咩tiramisu嘅味 同普通嘅latte唔係好大分別🤫

整體黎講 位置比較偏僻 但係食物質素都幾好❤️ 都值得一試🙈鍾意食鹹bagel嘅朋友可以去試下🤓