2024-01-18 246 views
估唔到火炭都可以搵到久違嘅正宗韓國菜,餐廳裝修雖然有啲簡陋,但係餐廳所有店員都係韓國人,真係令人覺得好似去咗韓國食韓國餐一樣,今日叫咗一個小食拼盤,拼盤入邊係有三樣嘢食,第一個係韓式紫菜卷,第二個係辣炒年糕,第三個係紫菜粉絲卷,睇落份量唔算好大,但都夠我一個人食,味道都唔錯,下次會再嚟試吓石頭鍋飯。小食拼盤韓式紫菜卷有正宗紫菜卷風味,適中嘅麻油令到紫菜卷格外香味可口,配料亦多令到紫菜卷都好豐滿辣炒年糕唔算太辣,可能有啲就返香港人嘅味道,年糕煙煙韌韌嘅感覺,令到人想食完一條又一條紫菜粉絲卷比較一般,如果可以換另外一款食物就好啦

小食拼盤

紫菜粉絲卷比較一般,如果可以換另外一款食物就好啦