2015-10-22 850 views
係九龍城經過呢間新開的小店很多次,都未敢走入去試過。點解?因為睇到餐牌,主打英式炸魚薯條,其他亦是炸物居多,對於現代香港人越黎越追求健康飲食的今日,我實在佩服佢。當然,作為薯條控的我,就係今日要去試下!下午4點幾入到去,見到下午餐(甜食偏多)實在不太吸引,幸好店員依然比點Lunch Set,我就叫左最具代表性的炸魚薯條,做左功課的我當然一定加5元,將飲料換成Homemade Lemonade。雖然我係外賣攞走,不過我都跑到9秒9,以免炸物凍左唔好食。返到去當然立即開餐,炸魚薯條配有3個醬,當中只有豆蓉醬合我的口味。薯條真的不錯吃~ 可惜的是炸魚沒有想象中的好,外皮並沒有評論所說的好吃,而魚還是有吃到一些冷凍的味道。反而飲料真的十分出色,那5元加得超值,大家去食一定要喝Homemade Lemonade。下次有機會試下其他特色炸物,希望比炸魚好。中午及下午茶餐都見到無加1,店員好好人,而且感覺佢地都比你坐下,店內坐位很寬,約人聊天真的不錯O~

炸魚薯條

2015-10-22
Waiting Time
7 Minutes (TakeAway)
$60 (Tea)