前一晚係同一大班朋友係大尾篤踩夜車睇日出,跟著緊係要食翻個早餐醫肚啦!我地人行十幾人,黎到寶鄉街,好在華立舖面夠大,等左大約五分鐘就已經有位啦,朝早既繁忙時間黎講算唔錯啦。舖頭既裝修唔算太新,但幾有傳統港武茶餐廳既味道,而且前後有兩部大電視,可以睇下晨早新聞,比較唔滿意既係餐廳廁所,廁所有漏水問題外,位置亦太近茶客,坐係附近會有一陣異味。食物方面尚算可以吧,我叫既早餐A有沙嗲牛肉麵、火腿奄列、餐包、同一杯熱飲,抵讚既係飲凍鮮奶同轉飲其他凍飲一樣都只係加3蚊炸,不過餐單原本寫住可以加1蚊將餐包轉多士,但係伙記竟然話咁多人邊有時間盪熱份多士咁話wor。沙嗲唔算太辣,麵都幾彈牙唔算淋,餐包就有牛油可以塗上,美中不足係唔夠熱。火腿奄列質感嫩滑,配鮮奶好好飲,埋單都係33蚊,價錢適中。
2015-02-24
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)