2023-11-21
1️⃣琥珀核桃小魚乾呢個係小小前菜,小魚乾混合琥珀合桃,甜甜地,煙煙韌韌,亦都有食到合桃嘅脆口,口感幾好幾有層次,刺激下味蕾!2️⃣上刺身盛套餐入邊另外一款菜品,刺身有五款,吞拿魚雖然唔係拖羅,但都都好鮮甜,有啲筋,幾有咬口,三文魚都好肥美,劍魚腩都係鮮甜肥美,另外甜蝦都好鮮嫩,仲有赤背都好爽口,全部都好好食!3️⃣南非鮑魚鮑魚好大隻,原隻切開,用鐵板微微燒香,口感仲係好爽嫩,再加埋啲三文魚子喺上面,雙重口感!4️⃣日本A4十勝和牛薄燒和牛雖然係薄燒,但係份量都好多,又唔會燒到好熟,仲有啲粉嫩嘅顏色,燒得啱啱好,薄燒更加食到和牛既軟腍,口感入口即化,牛味好重,超正!5️⃣香煎澳洲龍蝦尾龍蝦尾係呢個餐既焦點,龍蝦肉夠晒大舊,肥美鮮甜,燒香佐味道更濃,龍蝦香味滲晒出黎!6️⃣法國鵝肝魚子醬多士(二食)呢個都係另外加配既,食法有兩款,焦黃色既鵝肝上面係蟹子,味道咸鮮突出;白色既係蘋果,再加試魚子醬,鵝肝醬同多士,中和番鵝肝既油膩感覺!
呢個係小小前菜,小魚乾混合琥珀合桃,甜甜地,煙煙韌韌,亦都有食到合桃嘅脆口,口感幾好幾有層次,刺激下味蕾! 2️⃣上 刺身盛
套餐入邊另外一款菜品,刺身有五款,吞拿魚雖然唔係拖羅,但都都好鮮甜,有啲筋,幾有咬口,三文魚都好肥美,劍魚腩都係鮮甜肥美,另外甜蝦都好鮮嫩,仲有赤背都好爽口,全部都好好食! 3️⃣南非鮑魚
鮑魚好大隻,原隻切開,用鐵板微微燒香,口感仲係好爽嫩,再加埋啲三文魚子喺上面,雙重口感! 4️⃣日本A4十勝和牛薄燒
5️⃣香煎澳洲龍蝦尾
龍蝦尾係呢個餐既焦點,龍蝦肉夠晒大舊,肥美鮮甜,燒香佐味道更濃,龍蝦香味滲晒出黎! 6️⃣法國鵝肝魚子醬多士(二食)