2022-11-29
自選壽司12款刺身四款一個小食兩杯嘢飲🧃自選壽司🍣望落去大約有30款選擇左右,可以隨意揀自己鍾意嘅12款。我揀咗吞拿魚壽司、三文魚壽司、劍魚、帶子壽司、鰻魚壽司、蟹子壽司、海膽壽司等等一款兩件,即係等於食咗24件😋😋 我最鍾意就係海膽壽司,因為佢嘅海膽份量非常之足夠,仲有好線嘅海膽味,其次就係吞拿魚茸壽司🍣係我最鍾意嘅,入口即溶🥰鰻魚壽司都唔錯,大大塊鰻魚。最驚喜係上面有柚子醬嘅劍魚,兩者混合非常可口刺身方面,我哋叫咗吞拿魚、三文魚、劍魚、油甘魚。每一樣都好大塊,厚切😎😎三文魚鮮味足👌👍🏻最後有一個小食,就係小丸子食咗咁多凍嘢,食返啲熱辣辣嘅小食就最啱啦😍四粒小丸子唔會太多,啱晒我胃口飲品叫咗柚子梳打同埋葡萄梳打。葡萄味濃郁,啱晒食壽司嘅氣氛總體而言,呢間餐廳最特別嘅就係佢裝修,有火車☺️坐喺火車箱入面食嘢真係第一次😆😆
自選壽司12款
刺身四款
一個小食
兩杯嘢飲🧃
自選壽司🍣
最後有一個小食,就係小丸子
飲品叫咗柚子梳打同埋葡萄梳打。葡萄味濃郁,啱晒食壽司嘅氣氛