2018-12-05
隱世火車旅遊餐廳🚅今日去蘇屋邨附近搵朋友,跟住佢就帶我去食好嘢佢話我一定會鐘意~成個門口都以橙色為主,好搶眼一入到去個感覺好特別,因為佢成個裝修都好似火車禁,兩邊既牆係似火車窗,入面既風景會一直行走,好似係部行緊既火車餐牌都好有特式會介紹下d景點,仲有明信片同郵票我淨係睇餐牌都睇左好耐部分既主菜,價錢都好合理白酒蜆意大利麵第一次見蜆既份量係同麵既份量差不多,味道有少少辣,白酒味香好好味D蜆大隻又無沙,贊推薦西班牙傳統燒乳豬乳豬皮燒到卜卜脆,肉質嫩,睇到份量好似好少,但其實都夠2-3人食燒菠蘿好甜足足有四件朋友唔太食菠蘿,我自己一個人清曬去飲品既樽係用燈泡黎裝,幾特別朋友係飲Mango banana ,味道係mango重味d唔錯!我就飲Pineapple Coconut 椰子味同菠蘿味都好足兩個人都係食左$500幾,但我覺得超值首先,環境係一流,成個感覺都好似去左旅行,食物又好味,特別係西班牙乳豬一定會介紹多d人黎食!
部分既主菜,價錢都好合理
D蜆大隻又無沙,贊
推薦西班牙傳統燒乳豬
燒菠蘿好甜足足有四件朋友唔太食菠蘿,我自己一個人清曬去
飲品既樽係用燈泡黎裝,幾特別