2022-07-01
好耐未試過七百幾個留言,我要啲時間先覆得哂PM,Meta真心好慢,setting又奇怪,啲post schedule左都要先出。今次係火鍋三部曲,好耐無試過一星期打三晚邊爐都有好野,要分享下,呢個post唔PM啦,好攰。聽過滾得棧呢個品牌好耐,知道佢出品係幾唔錯,今次又係跟朋友黎威。呢到嘅本地牛頸脊真係好得,最重要係價錢唔貴,仲平過你係街市買,如果一班牛魔王過黎,啱晒。全城應該獨有嘅牛眼根,你google下應該就知係呢度先特別提供,個口感好特別,加點檸檬汁,特別爽。湯底人人知花膠雞出色,今晚特別啲食嘅係雞煲,辣度適中,令人想隊碗飯,加湯打邊爐當然都適合。其他配料推薦幾特別嘅雞腸,鴨紅,響鈴,象拔蚌丸同限量供應嘅梅菜豬肉餃,呢幾樣,值得你黎好幾次。