2019-05-04 48 views
之前朋友食過美孚分店覺得唔錯,今晚有機會便試試。前一日買定coupon訂位,一行三人星期六晚book咗8點鐘,晚市任食火鍋+海鮮+刺身每位238去到另收服務費30(買coupon有說明) 再升級任食牛小排+55。此乃半自助式,除肉類外其他蔬菜、丸、前菜、熟食、飲品等都係自取。講番食物,牛小排即點即切,有肉味,唔嚡冇根,海鮮選了A款,食得出新鮮彈牙,另外如like n share fb, 會送一份和牛,和牛比牛小排更好味,果然一分錢一分貨。自助食物種類算多及新鮮,剌身亦唔錯,水準以上,係有小小漏單情況。直得一讃係地方寬闊乾淨,職員亦有禮。
直得一讃係地方寬闊乾淨,職員亦有禮。

2019-04-27