2020-05-12 112 views
多咗外賣返屋企開餐當然唔少得火鍋,呢款美食一年四季都食得到,是日去咗呢間火鍋放題店買外賣火鍋家陣外賣自取有八折優惠,套餐已包括多款火鍋配料,分別有三款特色套餐供應,最啱我呢D懶人夠晒方便點了呢款二人火鍋外賣套餐,已包十多款配料連飲品,湯底要香濃沙嗲湯係火鍋最佳配搭,火鍋套餐包裝好晒可以返屋企準備品嚐一餐火鍋,打開包裝已見各款火鍋配料盡在眼前先放入湯底落鍋滾起,再放各款丸類同餃等一陣就可以品嚐,當然有埋美國牛板腱、西班牙豚肉片同雞件,而且份量足夠二人享用係不可缺少嘅火鍋食材濃郁沙嗲香味亦滲出來係時候開餐,鍾意食肉嘅我,即刻食番幾片牛板腱滿足一下,入口啖啖肉汁至於豚肉片食落一樣咁爽嫩,點埋醬汁一齊食更滋味,食完一輪肉唞一唞再食下其他火鍋配料,尤其金菇同油豆腐吸收晒湯汁精華入口特別惹味最後食番個烏冬已經好飽滿嘅一餐外賣火鍋。
最後食番個烏冬已經好飽滿嘅一餐外賣火鍋
TakeAway