2019-02-20 408 views
朋友知我鐘意食辣,就帶我離尖沙咀依間火鍋,個初時知係任食時,已經冇抱有好大希望,但點知埋單果陣忍唔住比多幾十蚊tips。睇menu 時每款鍋底都好吸引,好想試曬佢。我總共去左兩次,第一次麻辣雞第二次麻辣紅燒牛,兩隻味道濃厚不浰,特別係牛肉入味好好食。佢第一round 配料無得任食二選一的,但豐富到否得了,我兩次都選擇左墨丸牛丸果個,配料中既黃金魚片不得了。肉就選擇左牛,而牛肉都係靚位。因為細食,任食果啲無點試過酒水勁喎,38任飲,啤酒唔係曳啤酒,cocktail mocktail 都唔差。服務又好。人頭300蚊搞店,咁既價錢高質食材同服務我念佢好快變火鍋公敵。

因為細食,任食果啲無點試過

服務又好。

人頭300蚊搞店,咁既價錢高質食材同服務
我念佢好快變火鍋公敵。