2024-06-23 169 views
好多身邊朋友都話如果食火鍋放題,就極力極推薦牛大人今晚終於有機會試到朋友口中的火鍋放題的天花板要一試究竟好唔好食,就梗係揀佢最多選擇的套餐『極上和牛套餐』,估唔到呢排佢同夢王」合作–有個「夢王祭」,凡係叫『極上和牛套餐』,仲可以係『夢王生雞蛋』或『醬油溏心夢王蛋』揀其中一粒,我同老婆中意食溏心蛋,所以兩粒蛋都係揀左『醬油溏心夢王蛋』。估唔到粒夢王蛋真係相比平時食溏心好食好多,好有蛋味,真係食左之後,好似翻唔到轉頭。而呢個餐仲包左小食『三色鮮蔬夢王脆蛋』,可以任點任食,呢個根本係天婦羅放題,入面每樣炸物都好好味湯底選擇都唔少,但我同老婆食火鍋至愛必揀麻辣火鍋,另外,為左唔好下下咁重口味,另一邊湯底揀左毎阿嬤養生濃湯鍋以為任食選擇少,你就錯啦,單係牛肉的選擇已經高達7種,仲要質素唔係差,淨係澳洲M5和牛,我已經食左3-4碟。開始明白點解朋友話呢度係火鍋放題的天花板仲未計其他豬、雞、羊肉!你每樣叫一碟,都唔知食唔食得晒,仲要質素高。佢設有一個火鍋料自助區,有各類肉丸、各種蔬菜,蔬菜食落新鮮,肉丸口感彈牙!另外,仲有不得不提佢個飲品區,除左汽水,仲有佢自家製冷泡茶飲品,識飲梗係飲佢冷泡茶,自家
好多身邊朋友都話如果食火鍋放題,就極力極推薦牛大人

今晚終於有機會試到朋友口中的火鍋放題的天花板

另外,仲有不得不提佢個飲品區,除左汽水,仲有佢自家製冷泡茶飲品,識飲梗係飲佢冷泡茶,自家製冷泡茶比得上出面。另外,仲有就係要用手機點的鴨屎綠檸檬茶,呢個同出面主打鴨屎綠檸檬茶手搖店,個味道如出一轍,中意火鍋,又中意鴨屎綠檸檬茶,唔駛諗,可以黎呢度食。

另外,手機落單的海鮮、丸類、小食等等,可以話係睇到眼花繚亂。

最後,會每一枱派張卡,可以係點雪糕或台式仙草凍,其中揀一種,而極上和牛套餐另外會送多一客夢王蛋布甸。

真心覺得呢個係火鍋放題的天花板。
2024-06-18
Type of Meal