2009-04-07
有朋友介紹話好正,想去試,上網check過,好似唔係好得..早幾日媽咪生日話想食火鍋,.好近我地就去左美味王,真係好正!!唔知係咪星期六,d位爆到,我地都等左一陣先入座.不過都好值得.可能金融海嘯,d野都好平,雖然我地食火鍋,但我見到d小菜都係28蚊ja,真係平過大家樂..^^仲有刺身食tim,,好喇,講返d火鍋.火鍋真係好正,又平wor,仲有肥牛送.我本身都係火鍋迷,試過好多家,包括旺角d炭爐火鍋,真係難食到.~d野又渣.仲衰過自己去超市買.酒樓d任食又成日得小小野食,唔鍾意..呢間有五星級鹿兒島肥牛、特級牛柳粒、彈牙手打丸、芝心手打牛丸、鮮蝦雲吞、花枝魚皮餃、日本特級蟹捧等,真係平時食唔到架,本人最鍾意肥牛同埋蟹棒,超好味..我試過之後愛上了,日日都想去食,不過真係不太就腳,有車就方便喇,我見到仲有咪表tim.所以我都要儲錢買車先,哈哈哈...可能我09年去食,d野唔同左,我覺得同上邊d人講既唔同,d服務都幾好,最緊要裝修好,未試過打邊爐既環境咁好既.講堅,想打邊爐真係要去果度試下,最好叫埋成班fd. 好開心架..仲會送多幾碟肥牛tim.!!
好喇,講返d火鍋.火鍋真係好正,又平wor,仲有肥牛送.