2022-12-20 52 views
今日陪男朋友黎到黃金商場行街,行到夜晚諗住食飯就見到呢間黃金廚房,中意打邊爐既我地就入去試下,好有驚喜!湯底我地簡佐$188既蕃茄薯仔牛坑腩鍋,牛坑腩份量都多,而且幾有口感,唔會太韌,蕃茄薯仔又多,好有住家靚湯感覺😆火鍋配料我地叫佐都幾多,$88既極品黑豚肉,黑豚肉肥美肉嫩,唔會有豬騷味🐷 $60既鮮蝦雲吞同埋$60既鳳城水餃,雲吞大隻又好食,啲蝦爽口彈牙,水餃有木耳絲同豬肉,口感好好好香🥟$128既新鮮農場雞子,雞子好大粒,用花雕醃過既雞子碌完好香好好食😋$68既黑柏葉,柏葉新鮮爽口,同本身既湯底好夾👍🏻 $48既花雕豬腦,豬腦好細嫩,鮮嫩無比🐽$98既鮮鵝腸,鵝腸煙韌有口感,鮮味大足😗呢個湯底加晒咁多火鍋配料之後好鮮甜呀!

呢個湯底加晒咁多火鍋配料之後好鮮甜呀!