2023-11-27 65 views
燈籠滷味滷水豬耳朵滷水豬耳朵質地爽脆,口感非常有嚼勁。滷水調味料滲入豬耳朵,令到每一口都充滿咗豐富嘅滋味。滷水豬耳朵加入酸菜同蔥花等配料,增添口感同層次感。台灣紅燒牛筋肉滷肉飯台灣紅燒牛筋肉滷肉飯嘅牛筋肉經紅燒製作,令肉質變煙韌有嚼勁,卻入口即化。滷肉則是嫩滑多汁,送米飯一流,令人垂涎欲滴。加上酸菜豆腐蔥花,各類蔬菜,半隻滷水蛋,令整個飯味道更加豐富,而且充滿台灣風味。熱黑糖珍珠奶綠今晚嘅餐飲係熱黑糖珍珠奶綠,結合咗濃郁嘅奶綠味道、香甜嘅黑糖同Q彈嘅珍珠。奶綠嘅濃郁同黑糖嘅香甜相互融合,平衡咗甜度同濃郁度,俾到人一種舒適同滿足嘅感覺。
燈籠滷味

滷水豬耳朵