(Non-member)
十一月六日去食$288 的自助餐,好彩有85 折Coupon,二百零蚊,諗住有個咁好o既View,乜都補番晒啦!上到去黑到痺,乜都睇唔到咁滯,食物似其他$118自助餐那種,由甜品講起,cheap 到痺,砵仔糕都有,最難頂係有超級無敵雪糕(雀巢細杯裝雪裝,得一隻味,仲有係其他地方搵唔到的獨立包裝雀巢雪糕糯米磁,頂癮,場中有兩個煎Pan,諗住有班戟食,原來係裝飾,蠔及蟹腳一次攪掂,無下次,生果有一隻隻的蕉,好cheap,魚生切定晒,買相好唔掂,熱盤又唔多選擇,湯是冷冷的,飽是硬硬的,冷麵是一團團的,真是想不到怎樣說下去了!招呼方面,還可以啦,不過有個怪現像,當你拎一碟心水食物回來的時候,總有個侍應會問妳係咪唔要的,一共試過兩次了,心想,你有病嗎?我剛剛拿回來的,最後一提是最令本人生氣的,book 位時我是說要非吸煙區,但當我們吃完的時候,有三個((((((((外國人))))))))))在後一張檯勁煲煙,我立即找來一個灰色西裝似係那裡高級一些的所謂唔知經理定打雜,佢用一個極不好的禮貌說,「呢度唔係全部都係禁煙區,你後面個張咪唔係囉!佢即走開!)我心想你間餐廳有幾多人食o野呀,我前面大把位啦,
招呼方面,還可以啦,不過有個怪現像,當你拎一碟心水食物回來的時候,總有個侍應會問妳係咪唔要的,一共試過兩次了,心想,你有病嗎?我剛剛拿回來的,最後一提是最令本人生氣的,book 位時我是說要非吸煙區,但當我們吃完的時候,有三個((((((((外國人))))))))))在後一張檯勁煲煙,我立即找來一個灰色西裝似係那裡高級一些的所謂唔知經理定打雜,佢用一個極不好的禮貌說,「呢度唔係全部都係禁煙區,你後面個張咪唔係囉!佢即走開!)我心想你間餐廳有幾多人食o野呀,我前面大把位啦,駛唔駛編我地去非吸煙區尾位呀!佢好無禮貌,仲好似驚o左外國人咁,所以招呼俾灰色西裝經理扣晒分!我朋友話記得下次book 位要叫非吸煙區中間呀!我即刻講,我打死都無下次,請都唔去,仲要呢度講呢度揚,我要我所有的朋友都知道這間是多麼好的一間餐廳!