2009-07-29 24 views
Hello 大家好 , 又到我天使CQB食嘢記時間 , CQB 全名叫 Close Quarters Battle , 中文叫室內近身作戰 ,前身係紀律部隊記一種射擊練習 , 不過今日已發展成一種運動 .你地可唔可以話比我知上面碗麵有幾多舊豬手?答案真係3舊 , 因為我都未食 , 如果可以係最短記時間內食倒最多豬手的話 ,敢係我哋食家裏面 , 呢D叫做戇居 , 因為都無去食清楚D味 .講返上面碗豬手撈麵先 , 豬手方面個色澤係適中 , 但當我咬落去記時候就發現比較彈牙 , 可能我比較鍾意食淋 ,味道方面係夠 , 個汁都係起膠 , 有料 , 掂 ( 依支巴 )個麵就淋得黎有少少堅持 , 佢又唔同竹昇麵果種彈口 , 好特別 .吓 , 講漏咗呀 , 食豬手仲有少少規矩 ga ,就係假如你唔小心食食吓跌咗舊豬手落枱或地的話 ,而又被我哋食家發現係未算乾淨 , 你會被即時 DQ ( Disqualify )中文即取消資格 , 因為你浪費食物 , 未食完都要即時打包 , 仲要幫全場埋單 .牛腩方面就比較普通 , 牛根比較好 .所以無乜嘢寫 .
Hello 大家好 , 又到我天使CQB食嘢記時間 ,

你地可唔可以話比我知上面碗麵有幾多舊豬手?
答案真係3舊 , 因為我都未食 ,
如果可以係最短記時間內食倒最多豬手的話 ,

講返上面碗豬手撈麵先 , 豬手方面個色澤係適中 ,

吓 , 講漏咗呀 , 食豬手仲有少少規矩 ga ,
就係假如你唔小心食食吓跌咗舊豬手落枱或地的話 ,
中文即取消資格 , 因為你浪費食物 ,
未食完都要即時打包 , 仲要幫全場埋單 .

牛腩方面就比較普通 , 牛根比較好 .
所以無乜嘢寫 .
豬手撈麵
牛腩撈麵
$46 (Tea)
豬手撈麵
牛腩撈麵