2015-07-06 778 views
再戰街市,$27 午餐包飲品,凍飲加1蚊.其實附近好幾間店都同價.1)三絲炒烏冬,好味,見到炒到出真火.好大火.食落好夠鑊氣唔會太油,炒得均衡.炒野有水準呀!火腿及肉絲份量適中.2) 椒鹽豬飯,飯份量偏少,最近大食既我有少許唔夠.豬扒正常,味道正常,唔算有太驚喜,炒烏冬比較出色本來個椒盬豬扒有點汁,佢另外再在白飯上淋上一圈黑色豉油.個白飯咸左點.如果有得再揀,我會揀隔離枱叫沙嗲牛麵加豬扒包連飲品,比個飯吸引很多,可能更飽但總括這間店炒物吸引!見佢有箱嘉頓包係到,下次好想試豬扒包.早餐價錢也吸引.這個街市環境真係算乾淨.間間店都好多大風扇吹住,仲有唔少師奶後生仔上來食野.
火腿及肉絲份量適中.
2) 椒鹽豬飯,飯份量偏少,最近大食既我有少許唔夠.
豬扒正常,味道正常,唔算有太驚喜,炒烏冬比較出色