404 Not Found

2024-01-17 748 views
#christine開飯日記終於都放假😍放工就同男朋友去左諾士佛台飲嘢加食下野啦。今次就去左一間結合酒吧、燒烤一體嘅概念酒吧-404Not Found🍸依間酒吧都幾大架,仲有分室內同室外位任你揀🙈我想影多啲靚相所以就揀左室外,感覺都好chill下。佢仲有桌球枱同飛標可以比你同朋友一齊battle下🌟Grill U.S.D.A Sirloin 300g我地就叫左佢嘅dinner menu ,佢會有前菜沙律同搵shake shake薯條🍟先話佢嘅牛扒啦,佢係即場用炭爐燒出嚟,都幾有風味架👍牛扒嘅火候都控制得幾好,唔會太過熟🌟shake shake 薯條佢嘅shake shake薯條都幾特別,total 有6隻味比你揀:話梅、鹹蛋蟹黃、紫菜、醬香牛肉、抹茶同埋孜然麻辣,樣樣都幾有特色架🌟Grill Beef & Pork Skewers依2串串燒真係幾有份量🤭燒嘅時候已經好香架啦😍食埋都好juicy👍🌟Error 404 & Not Found 404去酒吧又點會少得酒呢🤭我地就叫左佢地嘅signature cocktails。我自己就中意Not Found 404,佢有少少似朱古力酒🤭飲落
#christine開飯日記

🌟Grill U.S.D.A Sirloin 300g

🌟shake shake 薯條

🌟Grill Beef & Pork Skewers

🌟Error 404 & Not Found 404
去酒吧又點會少得酒呢🤭我地就叫左佢地嘅signature cocktails。我自己就中意Not Found 404,佢有少少似朱古力酒🤭飲落甜甜地。而Error 404就深得男朋友喜愛🤭佢好fresh之餘仲有少少wasabi 😆感覺都幾刺激架🙈

🍴404 Not Found (尖沙咀)
📍尖沙咀諾士佛台16號2樓