2023-07-02
. 炮台山有誠意舒適Cafe 芝士黑松露薯條 | 黑芝麻拿鐵#Pause It🍟芝士黑松露薯條 $68用主菜既碟裝滿熱辣辣薯條😹大癲 (唔好同我講去M記都有🙃) 有滿滿既車打芝士配上黑松露碎🥹都好有誠意啊、好正好慰藉心靈😂🦑炸魷魚配他他醬 $68仲以為比日式急凍果啲😳睇炸粉似係自製炸粉再炸架喎🤤食落好香口、膽到有啲避風塘魷魚feel 🤭幾彈牙架、當然配他他醬仲好食!☕️熱黑芝麻拿鐵 $42靚靚拉花😍好似2隻兔仔🐰濃郁既黑芝麻味👍🏻不過無咩甜味、多番少少甜就好了🤤🍵凍抹茶拿鐵 $44半杯都係奶🤔抹茶味唔係好夠🥹一般般、可能都係熱飲好啲!總結 : 想Hea 一個晏晝呢度係唔錯嘅選擇🤭揀啲小食可以慢慢咬、咖啡又OK☺️服務都幾好👍🏻 Cafe嘅設計主要白色為主、配搭木椅好舒服🤩做到店名pause it {暫停}、令人有喘息既空間🖤——————————————-Pause It @pause__it 📍 北角炮台山電氣道183號友邦廣場地下18號舖📆星期一至五:08:00~22:00📆星期六至日:09:00~22:00#hkfoodstep#hkfoodstep炮台山#hkfo
芝士黑松露薯條 | 黑芝麻拿鐵
#Pause It
🍟芝士黑松露薯條 $68
🦑炸魷魚配他他醬 $68
☕️熱黑芝麻拿鐵 $42
🍵凍抹茶拿鐵 $44
半杯都係奶🤔抹茶味唔係好夠🥹一般般、可能都係熱飲好啲!
——————————————-
Pause It @pause__it