高麗軒韓國料理📍:尖沙咀金巴利道46-48號地庫🚗:尖沙咀地鐵B1出口 步行4分鐘📞:+852 2368-9409💲:~HKD370/head for dinnerFood quality✔️:Prime雪花牛、帆立貝、帶子、牛舌、牛小排、特級牛頸肉、前菜、生菜包👌🏼:其餘肉類及菜餚❌:蒙古羊肉、泡菜煎餅總結:👍🏼韓式燒肉店 300蚊任食唔嬲 肉嘅質素普遍中上 唔劣質 建議加68蚊轉靚料食 絕對唔會失望👍🏼佢嘅雪花牛係真係好食😋 高質 建議加咗錢集中戰力去雪花牛、帆立貝同帶子 全部都好新鮮 食得出係靚嘅 而且冇加任何調味料 👍🏼如果唔想加錢 可以集中食下牛小排、特級牛頸肉同牛舌 排名係有分先後 呢三個係我覺得特別啲 好食啲 值得叫多幾碟👍🏼食開韓燒嘅各位一定知 生菜包必叫 菜包住肉 泡菜 蘿蔔 蒜頭 真係超好食 最緊要呃到自己夠健康🤣👍🏼收費唔平 不過大部分肉質對得住價錢 而且雖則款式唔多 但勝咗佢哋好多其他韓式料理 例如石鍋飯 煎餅 湯品 小菜 滿足下愛好韓食嘅朋友😍👍🏼每款都有得叫半份真係超好 啱哂啲得2個人燒嘅組合 每樣試少少 真係皆大歡喜👍🏼有個姨姨超nice 我哋初初唔識燒 佢
高麗軒韓國料理
📍:尖沙咀金巴利道46-48號地庫
🚗:尖沙咀地鐵B1出口 步行4分鐘
📞:+852 2368-9409
💲:~HKD370/head for dinner

Food quality
👌🏼:其餘肉類及菜餚
❌:蒙古羊肉、泡菜煎餅

總結:
特級牛頸肉

帶子

牛舌

生菜包

👍🏼有個姨姨超nice 我哋初初唔識燒 佢好搞笑咁明明執緊其他枱 但係咁教我哋點燒 又見我哋叫唔多嘢 係咁推薦我哋邊碟最正 其他員工態度正常發揮 所以全部分都係姨姨拎😎
五花腩

👎🏼環境走韓式低調路線 舒服嘅 但我覺得枱放得太迫 抽風做得幾好 唔會好大陣油煙味 但嗰火太勁 完全feel到陣熱力 好彩餐廳冷氣開得夠大 衞生以呢個收費嚟講仲有進步嘅空間

👎🏼價錢只係分咗大人同小童 及唔同時段收費 7:15前買單就238 正常時段就278 另再加一 大食嘅朋友食多幾碟高質肉或海鮮 都夠圍本 但細食嘅朋友就點都唔會覺得抵食😂

👎🏼蒙古羊肉好韌 作為一個牙力驚人嘅人都覺得難搞就勸喻各位唔好試啦 泡菜煎餅就太大份 實在太浪費quota 加上冇咩味 唔推薦
特級牛頸肉
帶子