Hiring
See All 9 Jobs
2024-01-06 234 views
剛幫襯左間嘅生煎包,啱啱食完,仲啖啖肉汁喺口邊迴繞噃!包底煎到金黃又脆,汁噴四濺嘅感覺真係爽!💥 再嚟個涼拌青瓜,清口又開胃,啲花生碎點綴得好想像佢個鮮甜,係伴菜界嘅小清新!夏天有咗凍豆漿梗係最正,滑溜溜嘅質感,飲落去涼浸浸,返埋個清甜好滿足。今次又試咗個秘製豬扒上海粗炒,啲豬扒香口得滯,同啲麵條掟埋一齊,實在係痛快!籠仔包係必試之選,啲小籠包皮薄餡多,湯汁喺入口嗰刻爆發,肉汁嘅鮮味瞬間佔滿整個口腔,咬落有料,好過癮!🥟呢度嘅菜味道真係幾夠騷氣,賣相又搶鏡。食物用心,服務都幾貼心,手快有手慢冇,各位街坊,遲啲要試就記得快啲落單啦!👌🏼