為了慶祝明天8號波唔使放工, 放工同男朋友搵間酒吧"Happy hour"慶祝下先太和呢區都幾多食肆&酒吧, open rice見呢間Noc Noc環境好似唔錯~一於去試下~太早去到~ 餐廳客人唔算多, 有3枱客~職員安排我們坐在高枱,餐廳播緊音樂, 每張桌都點了蠟燭環境唔錯~我睇了一陣餐牌, 剛好門前有枱客人埋單走了, 職員還問我們要不要轉位了~ 服務~沙發椅應該會舒服些, 所以我們決定轉位2個食肉獸點了肉眼扒&豬仔骨Happy hour time 當然要點2杯Cocktail~首先來的肉眼扒好大份@@....唔會煎到太熟~有肉汁~薯角又脆口~仲有茄汁芥末醬比我~然後份豬仔骨仲大份!! 而且是有兩份豬仔骨~ 食落啖啖肉又有少少是肥的位置~好香口男朋友呢杯又靚又好飲甜甜地啱晒女仔飲~ 我偷飲了唔少~HAHA~店員上我杯Irish coffee提我小心熱~ 好香濃的咖啡味~ 有少少似咖啡味的baileys但又唔會太甜~最後摩天輪上枱真係要比佢贏!!!又靚又有氣勢~ 仲要有得玩~真係轉得的摩天輪~ 我拎了最下後的芝士條後, 摩天輪即刻轉位, 一邊拎野食一邊轉~之後仲手多試下用D力轉下佢 &

太早去到~ 餐廳客人唔算多, 有3枱客~

職員安排我們坐在高枱,餐廳播緊音樂, 每張桌都點了蠟燭
環境唔錯~
~

沙發椅應該會舒服些, 所以我們決定轉位

2個食肉獸點了肉眼扒&豬仔骨

肉眼扒

南美燒豬仔骨

然後份豬仔骨仲大份!! 而且是有兩份豬仔骨~
食落啖啖肉又有少少是肥的位置~好香口
sex on the beach

男朋友呢杯又靚又好飲
甜甜地啱晒女仔飲~ 我偷飲了唔少~HAHA~
Irish Coffee

摩天輪拼盤

之後仲手多試下用D力轉下佢 >< 轉得太勁幾驚野食會跌出來

張枱full晒又colorful~即刻影相呃下like~

4款炸物加沙律茶, 配埋3種口味的沙律醬~ 一流 (芝士條要襯熱食唔好學我掛住影相)
男友專心睇緊電影講波~ 我又專心影下相~ 飲返啖cocktail~
D野食多到呢...... >< 我們2個真係飽到反肚~ 開開心心等明天的8號波

仲有樣要讚下係個廁所又大又乾淨~ 仲裝修到幾有特別~
8點幾食完已經有6,7枱客, 其中一個大圓枱卡位座了7,8個人~越夜越精彩?
2017-08-22
$350 (Dinner)
肉眼扒
南美燒豬仔骨