2025-02-18 0 views
問長沙灣地膽,佢哋一定推介呢間食堂,因為我已經聽過幾次😂。⭕️壽喜燒正常發揮,而且只係$70 ,有福袋又有唔同種類嘅菜,幾抵食。🍲⭕️炸豬扒係呢度名物,幾香脆嘅,當然唔可以同二、三百幾蚊一set嗰啲比,但$115呢個價錢,收貨有餘。而且飯可以全部轉沙律菜,仲任點唔嬲,生銅飲食友好啊!😆⭕️牛舌都唔錯,如果再厚切啲會更吸引。有時寧願收貴啲啲,切厚少少,因為牛舌個口感真係好重要。🐂⭕️炸生蠔出色!🦪平日只會食生蠔,只係怕熟蠔嘅腥味,但呢個炸蠔飽滿脆口,咬落去時啲汁係咁咇,正!難怪舖頭甘大都坐無虛設,地方闊落,環境乾淨,又任坐唔嬲,價錢唔算貴,同朋友傾偈食飯係真係唔錯嘅。
問長沙灣地膽,佢哋一定推介呢間食堂,因為我已經聽過幾次😂。