2014-11-12 392 views
雖然趕住上船,但早晨大過天,食左先講。又發現得意野喎,炸醬出前一丁,試試先。今日好多食客啊,趕時間 9 點半要上船,搭枱都要喇,張枱已經勁細啦 ﹗爆醉聽唔到鬧鐘響添!我八點半先醒,梳洗去埋便便九點先上到的士呀!點都要食個早餐先上船啦!太陽蛋鴨胸酸辣炸醬出前一丁配厚多士,個麵又分開上。翻炸鴨胸片,油到不得了!味道都好香口,幾好味。太陽蛋無問題啦,厚多士我唔食架,如果知道一早唔要,好浪費。我仲以為咩炸醬,原來係潮式。個清湯原來係出前一丁湯粉,仲落埋生蔥添?唔洗掛。撈出前一丁都係第一次,又好味喎。麵質彈牙,酸酸甜甜肉碎幾開胃,辣就完全食唔到。

太陽蛋鴨胸
2014-10-01
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
$39 (Breakfast)