上星期去咗食呢間好抵嘅炸雞放題餐廳,分別有兩個價錢$108(75mins) & $138(90mins),我就緊係要長時間啲&試得多款啲啦!$138包括有13款炸雞及焗雞、1款當日嘅pizza、11款小食比你任揀任食!炸雞及焗雞我試左9款,重點係炸雞咬開係會有少少雞油喺入面!唔係炸到乾哂嗰種!每次上枱嘅炸雞都一定係熱辣辣(有煙嗰種),其中我特別推介以下幾款:⭐️蜜糖芥末香蔥炸雞好重蜜糖芥末味,一上枱已經好香,味道就甜甜地,都好開胃🤤⭐️蜜糖蒜香焗雞滿滿的炸蒜片舖系雞上面,味道偏向甜甜地多啲,蒜片少少脆,口感層次豐富✨⭐️噴火辣焗雞鍾意食辣嘅朋友仔就真係一定要試,個辣醬真係辣到噴火,但又好惹味🔥⭐️雙重芝士焗雞呢個雙重芝士唔會食到好滯好”漏”,滿滿嘅芝士粉鋪喺炸雞上面,一咬啲芝士味就湧出嚟🧀另外值得推介嘅係是日pizza—-熱帶風情,本身冇乜特別大嘅期望,但上枱真係嘩咗一聲,pizza熱到辣口!材料有大量芝士、千島醬、火腿、菠蘿、洋蔥、菇、粟米,放題Pizza都有邪惡拉絲效果!今次亦都加咗$28升級特色飲品,今次飲咗青蘋果檸檬梳打&藍橙乳酸,打卡一流之餘,味道仲好清新,可以一解食得太多炸雞嘅油膩

⭐️蜜糖芥末香蔥炸雞
好重蜜糖芥末味,一上枱已經好香,味道就甜甜地,都好開胃🤤
⭐️蜜糖蒜香焗雞
⭐️噴火辣焗雞
⭐️雙重芝士焗雞

今次亦都加咗$28升級特色飲品,今次飲咗青蘋果檸檬梳打&藍橙乳酸,打卡一流之餘,味道仲好清新,可以一解食得太多炸雞嘅油膩感🌸

P.s.店內電視一直播住韓國K-pop,真係好似置身喺韓國食炸雞一樣😆