2018-10-31 101 views
炸雞狂魔@The Joomak 尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈3樓LCX 34號舖 任食炸雞連一杯飲品,因朋友做開舉重增肌,一聽到有雞肉食就雙眼發光任食90分鐘$148一位, 有成十二款韓風醬汁配料,我因食量有限又想試齊所有味,都是一口就蘸一個醬汁。六款特調醬汁包括酸甜醒胃的青檸蜜糖醬、香辣冶味的士多啤梨韓式辣醬和濃郁微辣的擔擔醬我最鐘意擔擔面雞件以牛奶醃過再炸至香脆,脆身香口又唔油膩,唔會食完口邊沾上一層油光。六款自選配料,如花生、炸蒜我灑功多係面,更香酥之餘仲增添了雞件味道。、番茜控飲品不過得肉真係好快食悶同食唔多,如果有沙律或韓國前菜任食會更吸引健康。以價錢輪都幾抵,只要胃口大又喜歡食雞,多吃幾件已回本了。
炸雞狂魔@The Joomak

尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈3樓LCX 34號舖

我最鐘意擔擔面

飲品

以價錢輪都幾抵,只要胃口大又喜歡食雞,多吃幾件已回本了。