2024-03-12
食過無數🍗嘅我,今次都要提一提呢間韓國炸雞店,真係炸雞界嘅天花板。💰 無骨原味炸雞 - $178每塊雞肉都夠香脆,外層炸得恰到好處,金黃色嘅外觀令人垂涎三尺。咬落去嘅時候,肉質鮮嫩多汁,一口咬下即溶於口中,而且佢哋嘅炸雞唔會過份油膩,食落去一點都唔膩口,食多幾件都唔怕肥。💰 沙律 - $20蔬菜嘅清脆配合上清新嘅沙律醬,開胃又唔使驚食完炸雞熱氣。💰 烤豬肉紫菜飯卷 - $52飯卷中的烤豬肉香嫩多汁,肉質的細膩口感,香烤過份外滋味。💰 牛肉紫菜飯卷 - $55牛肉的肉香與紫菜的清爽相結合,味道更加濃郁。每一口都充滿了牛肉的香氣,配上紫菜的脆脆口感,和其他配菜,尤如當年韓國食「呀豬媽」包的飯卷一樣😆個外賣袋好矜貴,黃光閃閃,配埋黑金外賣盒,返到公司同事以為係禮盒Tim😂#炸雞控 #無數炸雞 #韓國小食 #KChefStory #屯門#香脆多汁#foodie #instafood #yum #delicious #foodstagram #foodphotography #foodlover #foodblogger #foodgasm #foodpic #foodporn #foodgra
💰 無骨原味炸雞 - $178
💰 沙律 - $20
蔬菜嘅清脆配合上清新嘅沙律醬,開胃又唔使驚食完炸雞熱氣。
💰 烤豬肉紫菜飯卷 - $52
飯卷中的烤豬肉香嫩多汁,肉質的細膩口感,香烤過份外滋味。
💰 牛肉紫菜飯卷 - $55
#炸雞控 #無數炸雞 #韓國小食 #KChefStory #屯門#香脆多汁#foodie #instafood #yum #delicious #foodstagram #foodphotography #foodlover #foodblogger #foodgasm #foodpic #foodporn #foodgram #foodblog #foodshare #foodislife #foodlove #foodielife #foodaddict