2014-03-15
朋友睇完🌟🌟中哂毒 唯有陪佢去食炸雞解解毒啦雖然得兩個人,不過照樣冇懼叫左睇落去好大份嘅炸雞。等炸雞嘅同時,侍應好好服務咁送上前菜,其中嘅kimchi味道都幾好,有微辣嘅味道。 其餘嘅大豆芽同火箭菜都好好不過不失。期待已久嘅半半炸雞終於到啦!!!!!!雖然之前知道份量係大嘅,不過親眼見到都嚇親,起碼有10幾舊。炸雞熱辣辣,咬落去好脆囗,雞肉又滑又juicy!可以話係'一級棒'!個人比較中意甜辣醬嘅炸雞,香脆嘅表皮加埋小小辣嘅汁同花生碎,真係特別好味!仲有雞入面伴著幾條炸年糕,如果再炸得香脆D冇咁硬就更好食啦! 至於冷麵,因為炸雞份量太大,所以象徵式咁食左一小碗。麵係好QQ嘅但我係覺得咬得比較辛苦><配合埋醋同芥辣都好惹味,所以整體黎講係好食嘅,不過當然係炸雞更勝一籌啦!下次有機會會同一大班朋友再encore呢間嘅炸雞同韓食😋😋
唯有陪佢去食炸雞解解毒啦
雖然得兩個人,不過照樣冇懼叫左睇落去好大份嘅炸雞。
下次有機會會同一大班朋友再encore呢間嘅炸雞同韓食😋😋