2024-10-04 664 views
Pizza or chicken ?小朋友先做選擇😬我全部都要!今日見lunch外賣拎走有折。所以唔使諗,肯定拎走食啦。叫咗一大堆拎返屋企。✨夏威夷滋味Pizza薄批呢隻Pizza係我最期待嘅菜品之一。薄脆嘅餅底上鋪滿了豐富的菠蘿和火腿,甜中帶咸,口感層次分明。餅底烤得剛剛好,外脆內軟,食完一件又一件,十分過癮。✨炸薯條炸薯條係經典陪襯,呢度嘅薯條外酥內軟,撒上了一層海鹽,忍唔住又食咗好多。搭配佢哋特製醬汁,味道加分唔少,簡直係完美嘅開胃小食。✨烤牛肉便當烤牛肉便當份量十足,肉質鮮嫩多汁,搭配的醬汁醇厚,令人每一啖都充滿滿足感。便當中嘅配菜都好豐富,沙律同飯嘅組合恰到好處,營養十分均衡。✨ 牛胸肉大醬湯牛胸肉大醬湯是我最喜歡嘅湯品之一,濃郁湯底讓人暖心,牛肉口感十分鮮美。湯中還有豆腐同蔬菜,增添咗膳食纖維,碗湯成為咗我用餐嘅亮點。✨芝味脆條這道芝味脆條包裹著濃郁芝士,外層炸得金黃酥脆,咬落去的瞬間,濃郁的芝士瞬間流出,令我陶醉係美妙嘅口感之中。呢道小食無疑是喜愛芝士的朋友必點的選擇。✨炸豬扒便當炸豬扒便當的豬扒外脆內嫩,搭配的醬汁酸甜適中,十分開胃。便當中的米飯也吸收了豬扒的汁液,讓每

✨夏威夷滋味Pizza薄批

✨炸薯條

✨烤牛肉便當

✨ 牛胸肉大醬湯

✨芝味脆條

✨炸豬扒便當
炸豬扒便當的豬扒外脆內嫩,搭配的醬汁酸甜適中,十分開胃。便當中的米飯也吸收了豬扒的汁液,讓每一口都充滿了風味,令人回味無窮。

✨炸餃子
餃子皮炸得金黃酥脆,內餡則是香濃的肉餡,搭配上特製的醬汁,令人一口接一口,根本停唔到。
  • 韓式烤肉批薩
  • 芝士脆條