2009-09-22 14 views
同三個FRIEND去完石澳游水後到呂仔記DINNER。其實我地永不吃小食當晚餐的(我們都好重視晚餐,一定係要正經餐果種)但聽到歐陽應齊同阿蘇大力推介的呢間地道美食店,在無諗過會差的情形下,獻出左呢餐四人都食魚肉翅兩溝,碗仔翅本身唔洗食好熱的,但不至於溫吞到會係滋生細菌的40度左右掛,難食不在講,大家腸胃唔好要想清楚先好點囉。另它有一舊舊未開均粉的物體,係碗碗都有架,唔係得一舊架,好難想像有人的招牌貨會是這個質素。這已是算最好食果樣的了魚肉無魚味,燒賣好難食,連D豉油都無味,咖哩魚旦。。。算把啦。。。。最差係粉果,無料粉皮厚到食唔落,極差本來諗住食糖水的,但我們都太驚慌了你地自己試啦我好奇怪話呢間野好食的人D口味,以上所講的食物隨街有得食,而且好多係行貨添,都唔差過喎。如果有人標榜自家製而又出品精良,為何會令一個個淑女食完想爆粗呢???

本來諗住食糖水的,但我們都太驚慌了
你地自己試啦

2009-09-21
$20 (Dinner)
  • 好想有推介,但難已。。。糖水唔知好唔好食呢???