2008-04-12 24 views
如果唔係入唔到個台灣節.. 我諗我都唔會遇到d咁既態度.. 雖然係trainee.. 但都唔駛慢到咁呀... ... 等左成差唔多半個鐘.. 隔離隊都轉過幾手人.. 人地郁二三個.. 我地先郁一個.. 唉.. 望入去.. 佢d動作呢.. 真係.. 依家係繁忙時間.. 你仲好似去shopping咁.. 慢條斯理到呢真係想鬧你.. 去到先知.. 人地講一次.. 你又講一次.. 之後仲再講一次.. 雖然小心係好.. 但你replay得太慢呢.. 慢到離哂譜呀!!! 隔離個條個staff就忙到嘔.. 仲忙到同其他staff"申"添.. 但手腳都快.. 你就... ... 出面仲衰.. 爆場爆到咩咁.. 但得一個人執哂.. 真係play.. 出面一個.. 入面得個四條隊.. 其他人呢!!!