2009-09-06
黎呢度已經食了N咁多次, 皆因味道真係OK, 而且是某女同事的最愛。呢度由無咩客仔, 到宜家人來人往, 仲要等位先入到去食, 就知道佢地不停進步。進步一, 餐牌一星期左右就更新一,兩次, 唔會悶, 而且每天兩點推出超抵食既"十幾蚊碗湯粉",加埋青檸梳打, 十幾蚊好抵~!!!! (記住要加一) 因十幾蚊碗粉, 令佢地人流日漸多~~進步二, 食物方面也有進步, 之前被我批評佢地D雞亦油多到爆, but最近一次去食, D雞亦真係無咩油啦~!!! (見相啦), 真係好味jor~~~進步三, 服務好, 員工多, 做野有效率, 又有時有D靚仔WAITER, 唔錯~~~地方一向都係好架啦, 好RELAX, 坐得舒服!今次都係讚佢地個"酸辣牛丸水晶粉"同"酸辣豬扒水晶粉"酸酸地既香草湯底, 好開胃, 佢地既奶茶亦有水準, 似茶餐廳個D(雖然無咁茶香)!推薦佢地兩點後既B餐, 有兩個蒜蓉包, 白雲鳳爪, 有時配雞亦, 有時配雞扒, 不過呢個餐真係食得岩岩好, 唔會太飽~~!廿幾蚊又抵食~!
地方一向都係好架啦, 好RELAX, 坐得舒服!
今次都係讚佢地個"酸辣牛丸水晶粉"同"酸辣豬扒水晶粉"