係she.com度睇過姜濤嘅採訪節目留意到呢間餐廳嘅😁趁過黎九展接人所以專登去左呢間餐廳打卡,點知收穫倍增,發現好食店😍呢間主打日本丼嘅餐廳好新,環境較為悠靜,好適合三五知己黎呢度relax下飲下小酒食下d野傾下人生😝我地點左兩個丼,一個海寶丼特上一個海寶丼並,(⊙o⊙)哇!足料又新鮮,店員仲好nice教我地點樣溝啫喱醋點樣溝湯😵我太蠢都系由我個B整埋俾我食😋個人比較喜歡撈湯,因為d魚湯超鮮甜呀!個啫喱醋第一次見,都幾特別,撈湯至前加小小令到d海鮮飯個味更加豐富👍🏻最後都係姜濤B張櫈打左卡😽😽openrice第一個食評要獻給姜B呀❤
最後都係姜濤B張櫈打左卡😽😽
openrice第一個食評要獻給姜B呀❤
2019-09-24
$150 (Dinner)
  • 海街丼特上