2017-01-01 414 views
Bilibala Bilibala 小丸子主題餐廳終於黎到香港, 唔使飛去日本同台灣朝聖啦~ 今次去尖沙咀美麗華分店, 佢係以小丸子同屋企人做歐陸風主題, 一睇就感覺呢一間嘅裝飾真係非常普通, 搵幾塊foamboard同放幾個人形公仔就算數, 認真失色~而每個坐位都唔係一定放置cushion俾客人影相~ 另外服務員態度認真麻麻, 明明9點半先last order, 服務員竟然係7點50分就想唔俾我入, 之後要講兩講佢先俾我地用膳~ 真係未試過有餐廳hea到咁嘅地步, 明明根本未滿座......而另外唔滿意既係食物已經黎到, 我地等左好耐好耐都冇服務員為我地送上餐具.........完全係呆等~~~~~野食方面嗌左: 咖哩吉列豬扒奄列飯同芝士竹輪天婦羅 算係不過不失, 野食都唔會炸到好多粉~個咖哩都算入味~ 不過飯就少左D~~~其實好多食物都係插個牌子就算數, 所以啲主題餐廳真係幾好搵~因為我見其他國家嘅小丸子主題餐廳仲hea過香港, 所以都算接受到~ 唔知另外兩間分店會唔會有更多嘅食物選擇呢?
Bilibala Bilibala

小丸子主題餐廳終於黎到香港, 唔使飛去日本同台灣朝聖啦~

野食方面嗌左:

咖哩吉列豬扒奄列飯同芝士竹輪天婦羅