叫左個常餐(基本野)試試水溫。多士 - 厚切,始終覺得唔連皮好味d。牛油未溶晒就上枱,感覺更油膩/趕時間。炒蛋 - 跟餐一定係配牛奶炒蛋,眼見隔離叫一樣既餐但蛋色澤係深黃色吸引好多...冇深究原因。茄牛通 - 第一啖係濃濃既羅宋湯味,有蕃茄蓉賣相口感都好,味道就普通。奶茶 - 一入口就ok,唯一冇咩意見。Lunch hour幫襯,差唔多滿座,有三個樓面呀姐,未至於好忙但冇咩服務可言,冇比餐牌、pat張單上枱同亂放野。唔知係繁忙時段定全日都係咁,奶茶跟膠匙,通粉用紙兜裝住,一來唔環保,二來感覺要食得更快,餐具都可以好影響飲食心情。衛生方面,櫃桶入面用品唔齊全、餐具有污漬,牆上面有唔少既烏繩/蚊滋。
叫左個常餐(基本野)試試水溫。

奶茶 - 一入口就ok,唯一冇咩意見。

2018-10-29
$46 (Lunch)