每年媽咪生日都會去食榴槤野𓌉◯𓇋 今年第一次係𝖇𝖎𝖌 𝖇𝖆𝖞 𝖈𝖆𝖋𝖊 睇下同之前食過既有咩差別早一個月ʙᴏᴏᴋ枱想要近窗口 無๑ᵒᯅᵒ๑想去個廁所 同層個廁所用唔到 要落一層先去到 𝓼𝓪𝓭 ( ・᷄д・᷅ ) 啲熱食勁少 榴槤甜品係多 但好多都係太甜又或者無咩榴槤味 食到滯但帶點空虛• ︡ᯅ•︠ 少雷 我係覺得唔值錦貴 ๑•̌.•̑๑有三款飲品 自己斟 𖦹紅茶 𖦹菠蘿梳打 𖦹椰子水菠蘿梳打一開始都幾好飲 斟多幾次 我諗店家放既梳打比較多 愈黎愈唔好飲 •̆₃•̑ 熱食只有印尼炒飯 𝒫𝒶𝒹 𝒯𝒽𝒶𝒾 串燒 咖啡角 春卷 泰式斑斕雞 蝦片 巴東牛肉 仲有啲沙律 兩款壽司(係只有兩款) 同 水果‎➳如果熱又有榴槤 只有 榴槤薄餅 榴槤蒸蛋 炸榴槤球所以吸引點只有榴槤甜品 ૮⑉・-・⑉ა➵榴槤甜品有 榴槤巴斯克 榴槤冬甩 榴槤芝士蛋糕 榴槤雪糕 榴槤葡撻 芒果糯米飯配榴槤醬 榴槤斑蘭卷 榴槤提拉米蘇 榴槤撻 榴槤歌劇院蛋糕今次榴槤既精選品種 ༘♡ 有甜而不膩的 𝔻𝟚𝟜 蘇丹王 ༘♡ 果肉厚實兼帶朱古力香的 𝔻𝟙𝟞𝟛 葫蘆 ༘♡果肉柔軟細嫩的 𝔻𝟙𝟛金包 呢三款都好好食 如果自助餐食得太飽

每年媽咪生日都會去食榴槤野𓌉◯𓇋

早一個月ʙᴏᴏᴋ枱想要近窗口 無๑ᵒᯅᵒ๑