2019-06-11 196 views
如果大家係東廣場諗住是但拉啲野食下,建議都唔好黎呢間食麵,因為真係會浪費左你幾十蚊,難食到食唔落。叫左個日式叉燒拉麵,落完單走埋錢就上左個麵,速度真係唔係其他店家可以媲美。但我第一啖食落去,哇,點解可以咁淋既,麵質真係可以一啲彈性都冇,差唔多入口即熔,冇牙食就差唔多既。望一望入廚房原來啲都一早熟晒一盒盒加熱就上得,即使係咁操作,都簡啲本身有彈性啲既麵吧。叉燒都唔得的,勁柴,用晒瘦肉,調味得個咸字。湯底就唔評了,如果料同麵 ok ,醬油加水做湯底都得啦。食左幾口放棄了,好想食個出前一丁。其實老闆係好有禮貌,如果想做好間店,建議真係首先改善味道先可以有問頭客。例如東廣場入口果間拉麵,唔係話好好食,但麵質同湯底正常已經會加令人番去再食。只可以話每間生意淡泊既店都係有原因的。

叉燒都唔得的,勁柴,用晒瘦肉,調味得個咸字。

湯底就唔評了,如果料同麵 ok ,醬油加水做湯底都得啦。

食左幾口放棄了,好想食個出前一丁。

只可以話每間生意淡泊既店都係有原因的。