一班朋友7個人,大家唔食午餐等待夜晚黎食嘅放題,當然係要book食早場啦!5點半就黎到個個都好似野獸咁等住生吞隻棉羊咁款。而家都好環保Scan QR code落單,用app落單幾方便,7個人每人都scan左個code,同一時間幾個一齊落單爽呀,未落單個侍應都好識做先幫我地安排兩盤雜錦刺身先,正呀!另外,第一時間再點了大量刺身啦,要大量甜蝦,真係一啲都唔誇張一枱人都食左幾百食甜蝦因為甜蝦真係甜既,佢無呃我呀,其中一個朋友自己都食左佢一個家族,幾乎滅絕哂,另外赤蝦又直得一讚連條腸都抽埋出黎,其他放題要食埋條腸。我啲朋友都係主攻食蝦,連虎蝦都要食返夠本,瘋狂地叫,唔通真係要哈哈哈!即場做會員,每人還送生蠔/鮑魚,整體刺身都多款而且新鮮,唔錯。壽司正正常常一口牛,羊架太熟了鰻魚燒得都唔錯雞軟骨無咩味芝麻雞翼,炸蠔 夠脆榴槤球都好濃榴槤味,正酒煮蜆夠大隻鮮味我專登同漁屋講個朋生日留左個芝士蛋糕,芝士蛋糕黎既時候有驚喜,伴隨生日歌多種唱法,笑到人都顛,有個朋友仲話佢自己笑到落哂格,又可以重新食過兩個鐘頭實在太少了,最後來個movenpick雪糕,拎走食。整體來說食物大家都話無得輸,下次等星期一至四

,未落單個侍應都好識做先幫我地安排兩盤雜錦刺身先,正呀!

,另外赤蝦又直得一讚連條腸都抽埋出黎,其他放題要食埋條腸。

壽司正正常常
一口牛,羊架太熟了
鰻魚燒得都唔錯
雞軟骨無咩味
芝麻雞翼,炸蠔 夠脆
榴槤球都好濃榴槤味,正
酒煮蜆夠大隻鮮味

整體來說食物大家都話無得輸,下次等星期一至四6送1再黎食過。

即場做會員,每人送生蠔

2019-10-20
$300 (Dinner)
Celebration
Birthday