呢間cafe位置好搞笑 係類似係一間酒店既lobby/ common area咁😆開頭入去個時都迷惘左一陣🙈🧀𝐅𝐢𝐠𝐬 & 𝐏𝐚𝐫𝐦𝐞𝐬𝐚𝐧 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 𝐓𝐨𝐚𝐬𝐭 $78呢個有驚喜 greek yogurt搽係toast上面加埋無花果酸酸貼貼好清新 仲有粒粒核桃食落口感更豐富😋值得一提係sourdough都係有無花果粒同核桃碎架😗🥑𝐀𝐯𝐨𝐜𝐚𝐝𝐨 𝐓𝐨𝐚𝐬𝐭 $78又有牛油果醬又有牛油果片 味道實冇死 都係expect既味道 個人覺得上面個個驚喜d🙈☕️ 𝐇𝐨𝐦𝐞𝐦𝐚𝐝𝐞 𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮 $48好細個😂兩啖食完🙊味道黎講好食 唔會太甜太苦太濃酒味 3樣野balance得好 唔知係唔係擺得耐左(因為我同朋友食完toast先食) 佢係屬於比較濕潤偏既texture 手指餅蛋糕口感moist到好似同個層cheese mix埋左一齊咁😆佢係好食既但我都係忠情pici個tiramisu😬手指餅有口感d

🥑𝐀𝐯𝐨𝐜𝐚𝐝𝐨 𝐓𝐨𝐚𝐬𝐭 $78

☕️ 𝐇𝐨𝐦𝐞𝐦𝐚𝐝𝐞 𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮 $48