2022-09-29 1703 views
終於可以放監自由啦, 今晚為可以去日本慶祝飲返杯, 一於去食日本燒肉.LEE間旺角分店好方便,就係港鐵站旁既商場, 而且有我最鐘意既吧枱, 一邊食住又可以同師傅互動, 今次學識點揀好既牛舌, 師傅仲教我點燒先最好食, 其實最重要係食材質素好, 即係讚自己野好侍應亦相當細心, 留意到我凍主動話幫我調較飲品小冰.食物方面,雖然唔係高檔品, 但質素都唔差, 我地叫左個套餐, 有多種牛肉同內藏仲有雞件, 另外亦有魚生同鰻魚飯, 成個套餐都相當全面.我最喜愛和牛小排,質感好而且肉香突出.每種仲有小牌介紹, 如果相ENCORE都容易D. 今次已經係第二次來, 質素都仲保持到, 希望第三次來都仍然係啦

侍應亦相當細心, 留意到我凍主動話幫我調較飲品小冰.

2022-09-23
$250 (Dinner)