2018-11-25 18 views
當晚同朋友係尖沙咀食完飯,朋友就提議黎呢度食甜品.因為佢上網見到個粟米外形既芝士蛋糕,覺得幾得意,所以一於黎試下一行4人,9點幾黎到,店入面都坐左幾多人,好彩我地都有台.不過就坐到洗碗房格黎,洗碗姐姐無關門.我地都好怕比水彈到我地每人嗌左一款甜品SHARE , 見到牆上面既黑板寫住LIKE FB同埋打卡就全單有95折粟米蛋糕 - 一上台就瘋狂影.好彩佢唔易融! 真係同條真粟米一樣,夾埋側邊D爆谷同脆脆一齊食仲正.粟米味真係好濃*極力推薦金莎香蕉朱古力窩夫 - 係我嗌既 , 個金莎醬真係引死人 ! GOOD  香蕉杯 - 其實本身係想試伯爵茶果款,不過咁岩無哂,所以就轉左呢個.好多材料係入面,不過食落好一般,口感係複雜既,但格格不入.而且超甜心太軟 - 不過不失啦,唔算好出色 .
當晚同朋友係尖沙咀食完飯,朋友就提議黎呢度食甜品.

一行4人,9點幾黎到,店入面都坐左幾多人,好彩我地都有台.
不過就坐到洗碗房格黎,洗碗姐姐無關門.我地都好怕比水彈到

粟米味真係好濃*極力推薦
而且超甜
心太軟 - 不過不失啦,唔算好出色 .
2018-11-16
$60 (Last Night Supper)
  • 芝士粟一燒