2017-05-28
早幾日同同事忙左成日,勁攰! 我倆不約而同地話要食番餐好嘅平均下身心。 佢就推薦左呢間放題,話刺身同熟食都幾好。先講環境: 場內好大 位置較多,但都好爆滿。 設有自助區,食物好多選擇,成個k buffet搬左黎咁有小食 飲料 甜品 沙律。沙律係女士最愛,我係男人所以無食。 不過八爪魚幾好味右上角嘅章魚小丸子都唔錯,粉漿比例幾好,唔會食到成口粉! 好多人拎炸多春魚好脆要試!最有誠意係口水雞翼料足又入味,香辣帶小酸試完小食 刺生就上啦!!好可惜,我同事等唔切已經食左好多,為左留下美好印象我就無影相啦!可以旁述嫁: 赤大蝦 必食!新鮮得黎好爽口,又甜甜地;象拔蚌、油甘魚都係大愛! 前者爽脆,後者肥嫩!熟食啦!鍋類有款係辣酒煮花螺,其實我好想食!抱住希望佢唔好太大份嘅心態就叫左啦原來份量好少,好彩!! 唔算好辣,只係有少少香辣,酒精蒸發晒,但都幾香口。有睇開我嘅食評都知我最愛係燒雞翼~ 我鐘意食!呢款蜜糖雞翼味道係幾好嘅,不過無左痴牙嘅感覺 總覺得爭d d蒲燒鰻魚最好味! 芝麻香加埋鰻魚 雪花牛肉鍋,個湯好好飲,牛味十足,甜甜地牛肉係靚嘅肥牛,肉質算唔錯! 甜品啦終於到! 我同事最鐘意燒菠蘿,
有小食 飲料 甜品 沙律。
沙律係女士最愛,我係男人所以無食。 不過八爪魚幾好味
炸多春魚好脆要試!
最有誠意係口水雞翼料足又入味,香辣帶小酸
熟食啦!
原來份量好少,好彩!!
唔算好辣,只係有少少香辣,酒精蒸發晒,但都幾香口。
有睇開我嘅食評都知我最愛係燒雞翼~ 我鐘意食!
蒲燒鰻魚最好味! 芝麻香加埋鰻魚
雪花牛肉鍋,個湯好好飲,牛味十足,甜甜地
牛肉係靚嘅肥牛,肉質算唔錯!
甜品啦終於到! 我同事最鐘意燒菠蘿,我就最驚,因為10次有8次 都係好酸/無味。呢個幾甜喎!燒過令甜味更突出
自助區有好多甜品揀,cheese cake, 泡芙,日式大福都有。
我比較鐘意食軟雪糕! 竟然呢度有榴槤口味可以加唔同toppings, 小朋友應該會為之瘋狂
啫喱同牛奶布甸 甜度岩岩好!無膠味
食完成餐真係調解到身心,起碼無食到伏野,樣樣都唔錯