2017-09-23 534 views
間鋪頭而家變左收六點。仲記得之前夜晚有個「意大利飯」好好食,果日去到都唔見有:(今次就叫左個生招牌——蛋包飯。阿姐會問你「加唔加芝士呀?」分別就係咖哩芝士蛋包飯($40)而咖哩芝士蛋包飯($35)主要係個飯既中間(即係蛋同埋飯既中間有加到芝士)。因為都係五蚊之差,都試左個咖哩芝士蛋包飯。跟餐係送野飲,甘我就揀左檸汁。推薦大家飲檸汁因為酸酸甜甜味道好清新因為我都係一個好好食蛋既人。其實個蛋係整得好好,好鬼滑,再撈埋咖哩汁好正食的。個飯係炒飯或再加雞肉。雞肉既份量都多,但係比較凍同埋唔係甘嫰滑。如果有機會再食,我都會問可唔可以走肉:(飯我都覺得偏凍呀真係唔係甘食到火侯。不過因為個份量真係幾大份,只係收你40蚊仲想點丫
今次就叫左個生招牌——蛋包飯。
阿姐會問你「加唔加芝士呀?」分別就係咖哩芝士蛋包飯($40)咖哩芝士蛋包飯($35)

跟餐係送野飲,甘我就揀左檸汁。推薦大家飲檸汁
因為酸酸甜甜味道好清新

飯我都覺得偏凍呀真係
唔係甘食到火侯。

不過因為個份量真係幾大份,只係收你40蚊仲想點丫
2017-09-16