2018-12-09 42 views
雖然係大角咀返工,但都係呢間餐廳食過lunch。星期六我就約左同學黎呢度一試我想試好耐既黃金薯條!👅我同同學都嗌左個六十幾蚊既lunch set,我果個係青醬蒜蓉雜菌意粉,同學果個係蕃茄鮮蝦意粉。佢連湯同包,但因為我地嗌左個黃金薯條就無要到果包。🙈個意粉都算高質既,佢個醬唔算好「張」口,有好香既蒜味,因為我鍾意食蒜,所以幾合我心意!如果佢雜菌再多d就好啦,有d醬多菌少既感覺。😅係等緊黃金薯條既時候,隔離枱黎左個pizza都好吸引,下次黎我會試pizza!😋終於到黃金薯條啦,我覺得係好食既,真係每一條薯條都有蛋黃包裹住,但真係好「濟」!😅得兩個人真係有d食唔哂。不過要讚既係通常薯條凍左就唔好食,佢就算凍左我都覺得好食既,而且我鍾意食脆薯條,d脆薯條細細條,又沾滿蛋黃,正!不過都唔平,要$68,不過咸蛋黃本身都唔平,無計啦🤷🏻‍♀️